Voor elke branche

Een geschikte cargobike

Verkeersdrukte, parkeerproblemen en milieuheffingen. Steeds meer gemeentes en steden moedigen aan om de auto te laten staan en maken plannen voor bredere fietspaden en uitstootvrije zones. Met een elektrische bakfiets kun je vaak gewoon gebruikmaken van het fietspad. Zoeken naar een parkeerplek is ook verleden tijd, want een elektrische bakfiets parkeer je gewoon op de stoep.

Wij begrijpen dat jouw fiets belangrijk is voor je onderneming, daarom werken wij met preventief onderhoud om problemen voor te zijn. Mocht je fiets onverhoopt tussentijds stilvallen dan kunnen wij in de meeste gevallen je binnen 48 uur weer onderweg hebben. Onze servicepartner verzorgt de reparaties en onderhoud op locatie dus daar heb je dus geen omkijken naar, wel zo gemakkelijk.

Service en Facility management

in de stad

Werk jij veel in de stad bij particulieren of bedrijven aan huis? Juist dan heb je veel voordelen van een fiets. Snel, voordeliger dan een bus en super efficiënt.

schoonmaakbedrijf amsterdam

Bezorg- en logistieke dienstverlening

in de stad

Maak je veel stops in de stad, geen zorgen meer over parkeren of oponthoud.

bezorging amsterdam

Retail bedrijven

Van je eigen voordeur tot de deur van de klant

Bezorg jij vanuit je winkel bloemen, kleding, wijn of verse producten dan is een cargobike ideaal. Van je eigen voordeur tot de deur van de klant en ook nog eens een duurzame manier van reclame maken.

bezorging bloemen amsterdam

Zelfstandig ondernemer

met werkgebied de stad

Ben jij schilder, loodgieter, dakdekker of elektricien en is jouw werkgebied de stad? Dan is een Cargobike een prima oplossing. Snel, schoon, duurzaam zonder parkeerprobleem of oponthoud.

cityq cargobikes nederland
Klein elektrisch vervoer zorgt voor minder CO2-uitstoot. Zo draagt ook jouw onderneming bij aan een betere wereld.