Stefan

Bink

Stefan heeft van de traditionele winkel een toonaangevende fiets onderneming weten te maken met een klantenkring die zich ver buiten Amstelveen uitstrekt. Toen zich in 2022 de kans zich voordeed om de zaak te verkopen aan TREK heeft hij die kans gegrepen om zo tijd te maken voor een nieuwe uitdaging.

stefan bink

Frank

Oudegeest

Frank is de afgelopen jaren directeur geweest bij Urban Arrow met focus op zakelijke vrachtfiets oplossingen. In deze periode heeft hij met de meest uiteenlopende internationale ondernemingen aan tafel gezeten en de potentie gezien die deze fietsen hebben om de Last Mile veel efficiënter te maken.

frank oudegeest
cargo bike vervoer in de stad After
cargo bike vervoer in de stad Before

Sneller en schoner door de binnenstad, daar geloven wij in.

Wij bieden de beste oplossingen en maatwerk voor bedrijven die op een duurzame manier hun werk in de stad willen doen met een elektrische vrachtfiets. Door onze kennis van de markt en de mogelijkheden kunnen wij jouw bedrijf als geen ander informeren.

Geen file of parkeerproblemen meer en een all-in concept inclusief onderhoud en reparatie.

Cargo Bike Mobility helpt je bij de keuze van een duurzaam transportmiddel waardoor jij voordelig en efficiënt je werk in de stad kan blijven doen.

Onderhoud & Service

op locatie

Wij begrijpen dat de Cargobike een belangrijk onderdeel is van jouw bedrijfsvoering. Daarom doen wij er alles aan om de bedrijfszekerheid te maximaliseren. Dat doen wij door preventief onderhoud en service uit te voeren bij de fietsen op de door jou gewenste locatie overal in Nederland.

cargo bike vervoer in de stad

Onze servicepartner kent de vrachtfietsen als geen ander en is volledig gespecialiseerd in het onderhouden van al onze modellen.

Duidelijke tarieven en geen verrassingen.