Assortiment cargobikes

Welke elektrische bakfiets is geschikt voor jou?

Uit ervaring weten wij dat er best veel vrachtfiets merken en modellen zijn. Kiezen wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is kan dan ook een lastige opgave zijn. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom hebben wij een duidelijk assortiment en gaan wij altijd in gesprek om jouw behoeften te begrijpen en te vertalen naar de beste oplossing.

Daarnaast verzorgen wij naast voorlichting ook rijtrainingen voor de gebruikers zodat de bakfiets ook echt een uithangbord voor jouw bedrijf gaat zijn.

Bij Cargo Bike Mobility heb je keuze uit 3 soorten Cargo bikes

🗸 Modellen met 2 wielen zoals Urban Arrow en Riese & Muller
🗸 Modellen met 3 wielen zoals Cargo Cycling
🗸 Modellen met 4 wielen zoals CityQ

Keuzehulp

Toelaatbaar gewicht Snel & Flexibel Stabiel & Vlot Stabiel & Droog
tot 100 kg 🗸🗸🗸
🗸🗸 ×
100-200 kg × 🗸🗸🗸 🗸🗸
200-300 kg × × 🗸🗸🗸

Urban Arrow

efficiënte en wendbare tweewielers

Urban Arrow, misschien wel een van de grondleggers van de elektrische vrachtfietsen. Sinds 12 jaar is het Nederlandse merk Urban Arrow toonaangevend qua kwaliteit en rijeigenschappen. Je ziet deze fietsen in binnen- en buitenland overal terug. De typisch Nederlandse zithouding zorgt ervoor dat bijna iedereen zo op deze cargo bikes weg kan rijden.

Wij hebben in ons assortiment gekozen voor de 2-wielige modellen (Urban Arrow Cargo L en Cargo XL) die het meest efficiënt zijn om met maximaal 600 liter of 100 kg gewicht vlot door de stad te rijden.

urbanarrow cargobikes

Riese & Muller

topkwaliteit uit Duitsland

De Riese Muller bakfiets is voor degene die een sportieve zit zoekt in combinatie met de laatste fietstechnieken zoals ABS en connectiviteit. Wie heeft er nog een auto nodig? Leuker, sneller en schoner door de stad. Zoek je een oplossing voor vlootbeheer?

Riese en Muller veel ervaring als het gaat om vlootbeheer voor bedrijven, gemeentes en organisaties. Interessant voor jouw organisatie?

Riese muller cargobikes

Nijland Cycling

de tank onder de vrachtfietsen

Nijland Cycling, oer Hollandse degelijkheid gecombineerd met jarenlange ervaring. Together we Deliver.

Nijland levert misschien wel de tank onder de vrachtfietsen. Of je nu fietskoerier bent, een bezorgfiets of postfiets zoekt, bij deze Nederlandse producent kun je zeker terecht.

Doordat Nijland de gehele productie in eigen hand heeft is het ook mogelijk om maatwerk te leveren zoals een fiets in jouw bedrijfskleur.

CityQ

onze partner in 4-wielige fietsen

In Nederland nog relatief onbekend terrein maar als je eenmaal kennis hebt gemaakt met deze fiets, dan wil je niets anders meer.

Groot voordeel is de stabiliteit in combinatie met een comfortabele en overdekte zitplaats. De krachtige motoren zorgen ervoor dat je gemakkelijk op iedere plek kunt komen met de voordelen van een normale cargobike.

Dus geen parkeerkosten, geen rijbewijs nodig en gemakkelijk tot aan de voordeur kunnen komen.

cityq cargobikes nederland
Cargo Bike Mobility helpt je bij de keuze van een duurzaam transportmiddel waardoor jij voordelig en efficiënt je werk in de stad kan blijven doen.

Onze cargo bikes merken

Onze partners

Riese muller
zero emissie in de stad
urban arrow
zero emissie in de stad