Een cargobike voor elk soort bedrijf

Kopen of leasen? Het kan allebei.

Uit ervaring weten wij dat er best veel vrachtfiets merken en modellen zijn. Kiezen wat dan voor jouw bedrijf de beste oplossing is kan dan ook een lastige opgave zijn. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom hebben wij een duidelijk assortiment en gaan wij altijd in gesprek om jouw behoeften te begrijpen en te vertalen naar de beste oplossing.

Cargobike kopen

Rijklaar bij jou geleverd

Alle vrachtfietsen kun je bij ons aanschaffen. Wij zorgen dat de fiets perfect en rijklaar bij jou geleverd gaat worden, al dan niet met branding erop. Daarnaast hebben wij onderhoudspakketten die we kunnen aanpassen aan jouw behoefte. Hiermee zorg je ervoor dat de fiets in topconditie blijft maar ook dat je enkel betaalt voor datgene dat nodig is.

frank oudegeest

Cargobike leasen

U betaalt een vast bedrag per maand

Wij bieden de mogelijkheid om de fiets aan te schaffen maar uiteraard kan een zakelijke fiets ook geleased worden. Wij werken hierin samen met leasemaatschappijen die veel ervaring hebben in het leasen van zakelijke bakfietsen.


Mocht jouw huidige leasepartner ook fietsleasing aanbieden, dan is dat uiteraard voor ons geen enkel probleem om via hen te leveren. Je stuurt in dat geval je offerte door naar de eigen leasepartner en zij kunnen een aanbieding doen.

cargobike leasen

Fiets lease proces

in 3 stappen geregeld

Overleg & kies

  • Hoe ga je de fiets inzetten (hoe vaak, hoe intensief etc)
  • Je kiest een model
  • Je kiest de looptijd en het geschatte aantal kilometers per jaar

Berekenen

  • De leasemaatschappij berekent een leaseprijs

Akkoord

  • Als je hiermee akkoord gaat dan kan de fiets besteld en geleverd gaan worden