Wil jij duurzaam vervoeren

in en rond Beverwijk?

Zoeken naar een parkeerplek in Beverwijk is niet meer nodig. Een elektrische bakfiets parkeer je gewoon netjes op de stoep. Ook heb je geen laadpaal nodig en kun je via een stopcontact je accu opladen. Wel zo gemakkelijk.

Cargo Bike Mobility helpt je bij de keuze van een duurzaam transportmiddel waardoor jij voordelig en efficiënt je werk in Beverwijk kan blijven doen.

De voordelen

van Cargo bikes

Beverwijk wordt steeds moeilijker bereikbaar. Verkeersopstoppingen, minder- nog duurdere parkeerplaatsen en ZERO emissie zones bepalen steeds vaker het beeld. Toch gaan er steeds meer mensen in Beverwijk en omgeving wonen en werken en is er een stijgende behoefte aan service- en dienstverlening.

zero emissie in de stad
milieuzone amsterdam

Elektrische bakfietsen zijn niet alleen milieuvriendelijker dan conventionele voertuigen maar bieden nog veel meer voordelen.
Wendbaarder en minstens zo snel als een busje in Beverwijk
Geen rijbewijs nodig, dus iedereen kan er gebruik van maken
Opladen op via een normaal stopcontact en ook nog eens veel efficiënter met stroom
Parkeren voor de deur en zonder kosten

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem eens contact op, een gesprek onder het genot van een goede kop koffie of thee kost niets maar zou je zomaar kunnen helpen.

U kunt ook via onderstaande chat contact opnemen.

Service en Facility management

in Beverwijk

Werk jij veel in de omgeving van Beverwijk bij particulieren of bedrijven aan huis, juist dan heb je veel voordelen van een fiets. Snel, voordeliger dan een bus en super efficiënt.

schoonmaakbedrijf amsterdam

Bezorg- en logistieke dienstverlening

in Beverwijk

Maak je veel stops in Beverwijk, geen zorgen meer over parkeren of oponthoud.

bezorging amsterdam

Retail bedrijven

Van je eigen voordeur tot de deur van de klant

Bezorg jij vanuit je winkel bloemen, kleding, wijn of verse producten dan is een cargobike ideaal. Van je eigen voordeur tot de deur van de klant en ook nog eens een duurzame manier van reclame maken.

bezorging bloemen amsterdam

Zelfstandig ondernemer

met werkgebied Beverwijk

Ben jij schilder, loodgieter, dakdekker of elektricien en is jouw werkgebied omgeving Beverwijk? Dan is een Cargobike een prima oplossing. Snel, schoon, duurzaam zonder parkeerprobleem of oponthoud.

cityq cargobikes nederland

Onze cargo bikes merken

Onze partners

Riese muller
zero emissie in de stad
urban arrow
zero emissie in de stad