Onderhoud & Reparaties

op locatie

Wij begrijpen dat de Cargobike een belangrijk onderdeel is van jouw bedrijfsvoering. Daarom doen wij er alles aan om de bedrijfszekerheid te maximaliseren. Dat doen wij door preventief onderhoud en service uit te voeren bij de fietsen op de door jou gewenste locatie overal in Nederland.

Optimaliseer uptime

  • Vlootonderhoud; Wij begrijpen het belang van betrouwbare en goed onderhouden cargobikes om duurzaam transport en last-mile delivery mogelijk te maken.
  • Voorkom stilstand; Dankzij onze expertise in onderhoud en reparatie, garanderen we dat de cargobikes optimaal presteren en stilstand tot een minimum wordt beperkt, waardoor de vloot maximaal ingezet kan worden.
  • Kwalitatief hoogwaardige service; Onze servicepartner heeft een team van zeer bekwame technici en volgt de laatste richtlijnen uit de sector, zodat we hoogwaardige service kunnen garanderen.
Cargo Bike Mobility biedt slimme en duurzame oplossingen die leiden tot verbeterde efficiëntie en lagere onderhoudskosten!

Fietsonderhoud op locatie

Onze servicepartner kent de vrachtfietsen als geen ander en is volledig gespecialiseerd in het onderhouden van al onze modellen.

Duidelijke tarieven en geen verrassingen.